Svetlana asked 1 година ago
Poštovanje.Uradila sam analizu krvi ,sve je uglavnom u ref.vrednostima .Brinu me povećani neutrofila 3,7(1,2-3,4)MCV98,2(80,0-97) holesterol 6,23 HDL holesterol2,12 gvožđe27,1(6,6-26,0)CRP6,8(0,0-5,0).U mokraći imamamorfnih soli u tragovima i dosta sluzi ostalo je ok.Interesuje me mišljenje ako nadjete vremena odgovorite mi,molim Vas.Pozdrav.

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Uradite u lab nivo vitamina Ohb12 i folne kiseline zbog povecane zapremine eritrocita . Uvedite dijetu za masnoce u krvi i vise tecnosti zbog nalaza u urinu . Pozdrav