Anđela Živković asked 1 година ago
Dobar dan,  Na osnovu današnje krvne slike, imam povećane sledeće parametre: LYM%(67.5), normalne vrednosti su 20-40 LYM#(4.5), normalne vrednosti su 0.6-4.1 MCHC(37.3) normalne vrednosti 26-34 I smanjene vrednosti sledećih parametara: GRAN%(25.3) normalne vrednosti 50-70 GRAN#(1.6) normalne vrednosti 2-7.8 HCT(32.4) normalne vrednosti 35-54 MPV(6.3) normalne vrednosti 6.5-12 PDW(8.6) normalne vrednosti 9-27 Kako tumačite ove porećene vrednosti?  

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Najpre je rec o virusnoj infekciji . Pozdrav