Sandra Vukojevic asked 1 година ago
Dobar dan, vadila sam krv pre dva dana i ALP mi je 137, u beo-labu pise da su normalne vrednosti 35-105, ali na internetu pise da je normalno do 150?!? AST 26.2, ALT 29.9 a GAMA GT 148 - normalno je 5-36. Od cega moze biti toliko povecanje? Ne pijem, ali sam pre 5 dana bila na nekoj proslavi i pila alkohol, ne verujem da je od toga. Davet i za koliko da ponovim krvnu sliku?  Ukupan holesterol mi je blago povisen 5.62 a LDL I HDL u granicama normale.  Zensko, 53 god Hvala,  Sandra

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Ostecena je jetra pitanje koji je uzrok . Uradite uz trbuha i obratite se internisti i infektologu  Pozdrav