Dušan asked 7 месеци ago
Javlja mi se da kada se probudim, najčešće u 5.00 h, 4.30 h, da ne mogu da nastavim da spavam. Terapiju od strane specijaliste Lunata +Risar +Tritico +Lexilijum, maksimalno poštujem. Nešto sam povećao Lunatu ali mi ni to ne pomaže kao pre da zaspim i spavam, a da se posle ne osećam iscrpljen..  Razmišljam o korekciji terapije, to jest dopuni nekog leka, ali da li smem ja to da kažem lekaru, jer mi ova terapija više ne, radi kao pre, i bojim se kakvog će efekta imati neki novi lek,(pr. Remirta) u kom smeru će to ići. Ne mogu svaki čas menjati propisanu terapiju.  Šta da radim, dok ne dođem do kontrole, na prekid terapije, i ne pomišljam. 

3 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 7 месеци ago
Postovani, Svakako treba kazete lekaru kako se osecate i da imate utisak da Vam terapija ne odgovara ,jer na osnovu toga ce lekar moci da Vam promeni terapiju . Pozdrav  
Dušan replied 7 месеци ago

Rekoh lekaru to što sam osećao.Terapija mi je dopunjena lekom Remirta umesto leka Tritico.
Dešava mi se i dalje da spavam isprekidano, da ne mogu da produžim, kada se probudim.

Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 7 месеци ago
Redovnim uzimanjem lekova trebalo bi da se stanje popravi . Pozdrav
Dusan replied 7 месеци ago

Ipak.sam prekinuo s lekom.remirta,i uzeo da pijem lek.tritico.kako ce mi se stanje popraviti.a na kontrolu trebam ici.za tri.meseca.a prepisace mi.lekar opste prakse i.lek remirta za to.vreme.sta da radim draga doktorka.

Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 7 месеци ago
Uzimajte ili Remirtu ili Trittico ,sta Vam vise prija . Pozdrav