Dragana asked 1 седмица ago
Dobar dan interesuje me vase MISLJENJE hemoglobin 108 ref vred od 123 do 153 linfociti 20.6 ref vre 25.0 do40. 0 neutrofili 70.9 ref vre 50 do 70 hematokrit 0.340 ref vred 0.350 do 0.470 MCV 78.5 ref vre 80.0 do 96.0 MCH 24.9 ref vre 28.0 do 33.0 MCH 318 ref vre 330.360 da li ove analize ukazuju na anemiju i da li su previsoki ili se vode ko da su ok inace sam anemicna pijem referum tablete za zvakanje juce radjena krvna slika

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 седмица ago
Dobar dan Imate znake hipohromne anemije  Terapija je dobra ,ali treba 3 do 6 meseci za nadoknadu gvozdja. Potrazite uzrok enemije Papa testom i ginekoloskim pregledom i pregledom stolice na skriveno krvarenje za pocetak . Pozdav