Jasna Andrišević Bittner asked 8 месеци ago
Poštovana, prekjučer popodne su mi počeli bolovi u trbuhu, s proljevom. U nekoliko navrata je bilo i krvi u proljevu.
Sad se stolica smirila, ali sam i dalje dosta napeta. napuhnuta i boli me u donjem dijelu trbuha.
Išla sam danas napraviti krvnu sliku.
Vidim da su neki parametri povišeni.KKS je ureda, a poviseni su CRP 35,7(0-5), ALT 63 (8-30) i AST 82 (10-36). Bilirubin 4, Alkalna fosfataza 78 i GGT 23 su uredni.
Temperatura je do 37,2. I inače imam otprilike takvu temperaturu.
UZV abdomena rađen 18.5.2023. je bio uredan. Koloniskopija prije 5 godina uredna.
Udebljala sam se 10 kg u godinu dana (163/78), pa su mi i u 3.mj bili jetreni enzimi malo povišeni.
Što raditi?Da li su vrijednosti znacajno povisene?
Lp
Jasna Andrišević Bittner

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 8 месеци ago
Postovana  Potreban je hitan pregled zbog prisustva krvi u stolici,obratite se hitnoj sluzbi zadalje ispitivanje i lecenje . Pozdrav