Bojana asked 1 година ago
Postovana/i,
Htela bih samo da proverim i da cujem drugo misljenje u vezi rezultata koje sam dobila kada sam uradila analizu krvi za stitnu zlezdu (dato mi je da uradim TSH, T3 i FT4, sto mozete videti u dokumentu koji sam poslala). TSH i T3 su mi u okviru referentnih vrednosti, normalni, dok je i FT4 isto, ali je 12.2 (referentne vrednosti su, kao sto znate od 12 do 22), sto znaci da jeste normalno, ali je skoro pa granicno.  Da li bi trebalo da se se zabrinem u bilo kom smislu i da li mozda imate neki savet za mene? Hvala puno
Attachments

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Nalaz je uredan . Ne znam iz kog razloga ste radili analizu ,mozete uraditi i ultrazvucni pregled stitaste zlezde da imate uvid i u strukturu . Pozdrav