Pitanja i odgovoriIzaberite oblast medicine na koju se odnosi Vaše pitanje: Endokrinologija - Bolesti ishrane i metabolizmaPitanje se odnosi na hormone stitne zlezde.Oijem eutiroks od 75.Poslednji rezultati,Tsh 4,24(ref,0.38-5,33),T4120,72(ref78,38-157,4),FT33,86(ref.4,1-6,8).Da li je potrebno korigovati terapiju?
Gordana asked 1 година ago

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Potrebna je korekcija doze leka ,tj treba malo smanjiti dozu . Najbolje da smanjenje doze leka i pracenje bude uz kontrolu endokrinologa . Pozdrav