Jelena Aksentijevic asked 1 година ago
Poštovana, Imala sam spontani u 9 nedelji. Prestanak srčane radnje. Odradila sam sve moguće nalaze, jedino što uočavam da je t3 bio 1.27 a ref.vred je od 1.3 do 3.3 A u prvom trimestru treba sa bude izmedju 1.86 i 4.73. Pregledala su me dva endokrinologa i po njima to nije razlog. Ft3 je bio 3.84 (ref.vr. 3.10-6.80)ft4 14.50(ref.vr. 12-22) tsh 1.05  Ali da li je to ok, za t3 da bude nisko...odmah ispod granice.

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 1 година ago
Postovana  Izolovano malo snizen T3 ne bi trebalo da pravi problem . Uradite i ultrazvuk stitaste zlezde . Zbog spontanog pobacaja mozete potraziti i genetska ispitivanja . Pozdrav