Dragana asked 10 месеци ago
Postovani,pre 5 dana sam vadila krv .trombociti su mi bili 422 ,a granica je do 350.MPV 6,3 a od 6,5-12 PDW 7.7 od 9-17 i P LCR 7,4 od 11-45.HGB 11.7 od 11-17.5 ,HCT 32.8 od 35 -54.Danas sam ponovila KS ,trombiciti su 434.MPV 5.9 ,PDW 6.8 P LCR 5,2  ..HGB 10.7 .HCT 30.9.Zamolila bih Vas za Vase misljenje.