Frosina asked 1 година ago
Dobar Dan, Danas smo uradili analize stitne zlezde za moju cermicu koja ima 13 godina. Dobili smo rezultate: TSH 2.2 ( 0.25-5.0) ft4 0.87 ( 0.8- 1.51) ft3 2.9 ( 3.95- 6.8) Da napomenem da ima samo 28 kg, nema apetita, slabo jede, krvna slika odlicna. Interesuje me koliko je ovo opasni za njeno zdravlje I sta dalje?  Hvala Vam na odgovoru!  Srdacan pozdrav iz Makedonije