jelena asked 6 месеци ago
Odradila sam nalaze za stitnu zlezdu.UZ dobar, ranije je tsh uvek bio povecan, 5 ili 6 su bile vrednosti.Danas sam dobila ove nalaze.Sta mislite i da li je za terapiju.Imam 47 godina .Unapred hvala  S - FT4 10.6 pmol/L 9.0 - 19.0 CMIA
S - TSH 3.68 mIU/L 0.35 - 4.94 CMIA
S - Anti-TPO <1.00 IU/ml CMIA < 5.6
S - Anti-Tg 9.36 IU/ml CMIA

2 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 6 месеци ago
Postovana Samo pracenje za sada ,pozdrav

Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic answered 6 месеци ago
Postovana Samo pracenje za sada ,pozdrav