Lekari koji daju odgovore i brinu o vama

1. Upoznajte naš tim lekara

Upoznajte naš tim lekara

Lekar će vam objasniti kako članstvo funkcioniše i šta možete očekivati u smislu stalne podrške i proaktivne pomoći u vezi sa svojim zdravljem.

Online konsultacija od 30 min.

Odvajamo vreme da vas upoznamo. Nakon uspešnog uključivanja (otpremanja prethodnih laboratorija, popunjavanja upitnika o vašoj zdravstvenoj istoriji), biće potrebno u proseku 9 dana da zakažete svoj prvi pregled kod lekara. Tokom vaše prve konsultacije od 30 minuta, razgovaraćemo o vašim zabrinutostima, vašim dugoročnim ciljevima i zdravstvenoj istoriji.

2. Laboratorijska ispitivanja

Šta kaže vaša laboratorija?

Nakon prve online konsultacije sa lekarom, potrabno je da se uzme krv na analizu. Možete izabrati da ih uradite u najbližoj laboratoriji ili da mi zakažemo za vas.

Analiza rezultata laboratorije.

Kada rezultati budu gotovi, vaš lekar će vam poslati poruku sa ažuriranjem kako bi dogovorio nastavak online konsultacije u kojoj će uraditi dertaljnu analizu vaših rezultata.

3. Napredno planiranje

Kreiranje individulanog plana

Laboratorije će pomoći vašem lekaru da objasni koji su osnovni uzroci koji mogu izazvati vaše zdravstvene probleme. Vaš tim za negu koji smo mi sastavili u odnosu na vaše zdravstveno stanje (u zavisnoti da li ste zdravi ili možda hronič i pacijent) će iskoristiti sve ove podatke u kreiranju potpuno personalizovanog plana za vas koji uključuje način života i ishranu, povremeno dodajući ciljane suplemente.

4. Vidite i osetite svoj napredak

Osetite poboljšanja i ostvarite svoje ciljeve.

Uz stalnu podršku, praćenje i praćenje vašeg personalizovanog plana, počećete da ostvarujete svoje kratkoročne zdravstvene ciljeve. Nastavite da težite napretku!

Praćenje laboratorije.

Volimo da potkrepimo vaš napredak podacima. S jedne strane videćete poboljšanja simptoma, a sa druge, videćete stvarni napredak u laboratorijskim testovima specifičnim za zdravstvene ciljeve.

5. Stalna briga i podrška

Proaktivni sastanci i stalna prilagođavanja.

Vaše telo se vremenom menja, tako da zaslužujete plan koji se prilagođava. Vaš tim za negu će fino podesiti vaš zdravstveni plan da maksimizira vaš napredak i prevenciju.

Kontinuirana podrška i mini posete.

Ponosni smo što smo tim za podršku za vas. Zato nudimo neograničene bezbedne poruke, naprednu primarnu negu i mini posete, dajući vam direktnu vezu sa vašim timom lekara.

Iskustva korisnika našeg servisa

Paketi usluga

OSNOVNI PAKET

BESPLATNO
  • email konsultacije
  • elektronski zdravstveni karton

STANDARDNI PAKET

999
699 RSD mesečno
  • email konsultacije
  • elektronski zdravstveni karton
  • konsultacije sa lekarom opšte prakse
  • konsultacije sa nutricionistom
  • kontinuirano praćenje zdravlja
Popularno

PREMIUM PAKET

2500
1499 RSD online konsultacija sa specijalistom
  • video ili audio konsultacija sa izveštajem lekara specijaliste