Mladen asked 2 године ago
Poštovani,

pre 10 meseci sam išao kod urologa privatno zbog crvenila na glaviću penisa, pojave smegme i suženja na same kožice.
Urađeni su mi brisevi mokraćnog kanala, pa tako i glavića.
Rezultati su pokazali da sam imao malo povišeniji broj streptokoka, te zbog toga dobio antibiotik - hemomicin.
Zbog hemomicina se pojavila kandida, a onda je drugi doktor (glavni) u istoj ordinaciji rekao da nije trebalo ni da pijem antibiotike za to.
Sada pre par meseci sam počeo da osećam čudan osećaj u kanalu penisa i peckanje pri mokrenju. Otišao sam kod drugog urologa, gde sam dobio homofobičnu energiju zbog toga što sam u vezi s partnerom 3 godine, napamet dat Orvagil jer po opisu je doktor smatrao da je ta neka bakterija koja se rešava Orvagil tabletama 7x3. Pored toga i sedam dana dva puta dnevno natopljena gaza fiziološkog rastvora.
Izgleda da nije nestalo, još uvek osećam čudan osećaj, a pored toga pojavila se neka upala (kao potkožna bubuljica) iznad genitalnog dela, a ispod stomaka. Jedino je prestalo da pecka pri mokrenju. Nestao je i  neprijatan miris, ali mi se kožica ponovo nekako oštetila i glavić je suvlji...
Malo mi je mučno da dajem toliko novca, a da zauzvrat dobijem ili kandidu ili nerpijatnost zbog mog istopolnog partnerstva... Nije hteo da mi uradi ponovo briseve, rekao je da nema potrebe jer već su bili negativni. Nije dolazilo do odnosa sa drugim osobama, monogamična veza je u pitanju.
Partner ima isti osećaj pri mokrenju i u kanalu penisa, te će i on uraditi taj krug terapije Orvagilom po preporuci lekara, ali mislim da to neće rešiti problem.
Ne znam više ni gde da idem ni šta da radim... Šaljem vam nalaze od pre nekoliko meseci i papir od pre dve nedelje.   Unapred hvala za savet.
Attachments

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic Staff answered 2 године ago
Postovani, Uput za sledeci bris uretralni i brus glansa mozete dobiti besplatno od svog izabranog lekara ,pa kada popijete Orvagyl i prodje dva dana bez terapije,ponovite bris . Uzimajte svakodnevno po jedan probiotik i uz antibiotik i kasnije . Druga mogucnost je da posle Orvagyla koristite Triderm krem lokalno bez analiza . Pozdrav