Pitanja i odgovoriAnksioznost i bol u stomaku
asked 4 месеца ago
Lečim se od depresije, ali nijedna terapija ne može da "smiri" moj stomak. U oktobru prošle godine radjena mi je gastroskopija, imam hijatus herniju i hronični gastritis. Ali, mesecima pre toga nemam uopšte apetit, jedem na silu ograničeni broj namirnica, uz prisutno gađenje i bol. Ppred toga svakodnevno je prisutna "knedla" u grlu i u predelu jednjaka, koje me bole, oduzimaju energiju, čine da se osećam beznadežno. Od terapije uzimam Pepticaid i Intestu. Lekar mi kaže da samo budem strpljiva. Meni to nije dovoljno, jer mi je svaki dan ogroman izazov. Hvala Vam unapred.

1 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic Staff answered 4 месеца ago

Postovana
Treba iskljuciti jos neke druge poremecaje zdravlja npr oboljenje zucne kese ili bubrega itd .
Uradite detaljnu lab i to sed kks ctp glukoza urea kreatinin hol trig alt ast bilirubih al fosfataza amilaza lipaza kalprotektin CeaCa19 urin i ultrazvuk trbuha .
Stomak je veoma povezan i sa nasim emocijams.
Ako se iskljuce organski uzroci psiholosko savetovanje kroz seroju razgovora bi moglo pomoci ..takav rad mozete zakazati i sa mnom na ovom sajtu ,pogledajte detaljnije sajt i prijavite se ako zelite .
Pozdrav

P.S.Uz terapiju koju imate dodajte i Flobian probiotik koji ce svakako pomoci u uspostavljanju dobre bakterijske flore i donekle olaksati tegobe .