Vojislav asked 1 година ago
Postovana   u prilogu je skener nakon odstranjenog testisa da li je nalaz uredan i da li se savetuje pracenje ili i hemoterapije? Krvne analize i tumor markeri su u savrsenom redu
Attachments

2 Answers
Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic Staff answered 1 година ago
Postovani  Zbog granicno uvecanih lomfnih zleza treba da se obratite onkologu i urologu za pregled . Pozdrav
Vojislav replied 1 година ago

Poštovana

neki onkolozi predlazu hemo dok drugi onkolozi i urolozi kao i radiolog koji je radio ct snimak predlazu kontrole. Radiolog mi je rekao da nisam klinicki slucaj i da nastavim sa zivotom normalnom obzirom da su mi sve analize koje su radjenje savrsene i potvrdjene od strane lekara.
Mene interesuje i vase misljenje
obzirom da je opste stanje organizma odlicno a ove zlezde su u granicama da li je po nekom vasem strucnom misljenju moguce pracenje na svaka 3 meseca kako su neki savetovali ili su ipak potrebne hemo terapije kako mi je receno po PEB protokolu koji je najagresivniji.
Zaista mi je veliki rizik da unistavam savrseno zdrav organizam jer prva dva onkologa nisu sigurna i nisu za hemo i jesu ali ipak bolje preventivno dok neki drugi lekari i radiolog kazu da ovo nije strasno i da moze da se ide na kontrole.
Dakle uzeti u obzir da su svi rezultati dobri i da je sve u redu osim ovih zlezda koje su pritom u granicama da li je potrebno da se organizam unisti hemoterapijom

Dr Biljana PetrovicDr Biljana Petrovic Staff answered 1 година ago
Postovana  Postoji onkoloski Konzilijum koji vrlo odgovorno radi ,ja bih trazila njihovo misljenje . Pozdrav